Urutan Stress Relief @ Anti Stress & Urutan Transformasi Wajah @ Seri Wajah

Urutan Stress Relief @ Anti Stress & Urutan Transformasi Wajah @ Seri Wajah

Pakej Terapi Urutan Stress Relief @ Anti Stress  Dan Terapi Urutan Transformasi Wajah @ Seri Wajah Dari UrutUrut.Com Merupakan Satu Teknik Urutan Yang Bermula Dari Bahagian Muka, Hidung, Telinga, Kepala, Leher, Tengkuk, Bahu, Lengan, Dada Dan Bahagian Belakang Badan Menggunakan Teknik Acupressure Dengan Menggunakan Adunan Minyak Khas Bermutu Tinggi Diperkaya Dengan Vitamin E Yang Memberi Aroma Sensasi Dan Dapat Merangsang Kulit, Seperti Untuk Tujuan Melembut, Melembap Dan Menegangkan Kulit Wajah Dan Bahagian Leher Yang Kendur.

In Shaa Allah… Ia Dapat Membantu Untuk Menghilangkan Stress, Menaikkan Seri Wajah, Menegangkan Kulit Wajah Dan Bahagian Leher, Melancarkan Peredaran Darah Dan Seterusnya Memberikan Kesegaran Minda, Kepala Dan Tubuh Badan. 

Sebagai Perkhidmatan Tambahan, Anda Juga Berpeluang Untuk Mendapatkan Perkhidmatan Terapi Urutan Seluruh Badan Berserta Terapi Ruqyah Syariyyah @ Rawatan Pengubatan Islam Untuk Kesihatan Fizikal Serta Ketenangan Rohani, Jasmani, Mental Dan Spiritual. In Shaa Allah.

Untuk Temujanji Sila Whatsapp 011-12762166 Atau KLIK Link Di Bawah. https://wasap.my/+601112762166/TemujanjiUrutan Atau Layari Laman Web www.UrutUrut.com

 

Silakan Share Untuk Manfaat Bersama!
Close Menu