Urutan Stress Relief @ Anti Stress & Urutan Transformasi Wajah @ Seri Wajah

Urutan Stress Relief @ Anti Stress & Urutan Transformasi Wajah @ Seri Wajah

Pakej Terapi Urutan Stress Relief @ Anti Stress  Dan Terapi Urutan Transformasi Wajah @ Seri Wajah Dari UrutUrut.Com Merupakan Satu Teknik Urutan Yang Bermula Dari Bahagian Muka, Hidung, Telinga, Kepala, Leher, Tengkuk, Bahu, Lengan, Dada Dan Bahagian Belakang Badan Menggunakan Teknik Acupressure Dengan Menggunakan Bahan Sari Gamat Aromatherapy Massage Oil Yang Berbau Harum Dan Diadun Dari Campuran Minyak Yang Bermutu Tinggi Seperti Minyak Bunga Matahari, Minyak Zaitun, Minyak Kayu Putih, Minyak Serai, Minyak Halia, Minyak Lada Hitam Serta Diperkaya Dengan Vitamin E Yang Memberi Aroma Sensasi Dan Dapat Merangsang Kulit.

 

 

Selain Dari Itu, Terapi Urutan Stress Relief @ Anti Stress Dan Terapi Urutan Transformasi Wajah @ Seri Wajah Ini Juga Menggunakan Bahan Sari Gamat Therapeutic Gel Yang Mempunyai Pelbagai Khasiat Dan Kegunaan Seperti Untuk Tujuan Melembut, Melembap Dan Menegangkan Kulit Wajah Dan Bahagian Leher Yang Kendur.

In Shaa Allah… Terapi Urutan Stress Relief @ Anti Stress Dan Terapi Urutan Transformasi Wajah @ Seri Wajah Ini Dapat Membantu Untuk Menghilangkan Stress, Menaikkan Seri Wajah, Menegangkan Kulit Wajah Dan Bahagian Leher, Melancarkan Peredaran Darah Dan Seterusnya Memberikan Kesegaran Minda, Kepala Dan Tubuh Badan. 

Sebagai Perkhidmatan Tambahan, Anda Juga Berpeluang Untuk Mendapatkan Perkhidmatan Terapi Urutan Tradisional Seluruh Badan Berserta Terapi Ruqyah Syariyyah Untuk Kesihatan Fizikal Serta Ketenangan Rohani, Jasmani, Mental Dan Spiritual. In Shaa Allah.

Untuk Temujanji Sila Whatsapp https://wa.me/601112762166 Atau Layari Laman Web www.UrutUrut.com

Silakan Share Untuk Manfaat Bersama!
Close Menu
×